از دير باز و با پيشرفت و افزايشي تنوع بالابر ها و آسانسور ها، هميشه استاندارد ها و پروتكل هاي دستوري مختلفي براي اين تجهيزات در نظر گرفته مي شده است. از مهمترين موضوعات مرتبط با آسانسور و بالابر هيدروليكي مبحث كنترل حركت و سنجش ميزان آن به صورت دقيق مي باشد ، از قطعاتي كه براي اين منظور مورد استفاده قرار ميگيرد.
بالابر مغازه تهران
ساخت انواع بالابر فروشگاهي، مغازه، كارگاهي با ابعاد و ارتفاع مورد نياز مشتري در مدل هاي مختلف. شركت سبحاني در زمينه فروش بالابر هيدروليكي صنعتي و خانگي با بهترين قيمت و كيفيت در تهران و كرج فعاليت دارد. براي ديدن نمونه كارها به وب سايت اين مجموعه مراجعه نماييد.
بالابر هيدروليكي در ملارد
انكودر (Encoder) وسيلهاي است كه در ماشينهاي صنعتي استفاده ميشود بسياري از انكودر هاي بازار داراي چند سيم مختلف هستند كه به طور كلي به صورت زير مي باشد:
1- سيم زمين (GND)انكودر
2- سيم A براي پالس اول
3- سيم ولتاژ (VCC) انكودر
4- سيم A براي پالس اول
5- سيم Z كه به ازاي هر دور كامل انكودر (از لحظه حركت آن ، تا يك دور كامل) يك پالس توليد مي كند.
6- سيم شيلد دار براي حذف نويز
7- سيم B براي پالس دوم با اختلاف فاز 90 درجه نسبت به پالس A تعداد پالس هاي توليدي A يا B براي شناسايي تعداد پالس ايجاد شده براي هر دور انكودر كافي است. ولي نكته اصلي اينجاست كه علاوه بر هر تعداد پالس، ما نيازمند به اطلاعات جهت چرخش نيز هستيم و اينجاست كه پالس B به كمك ما مي آيد. اين پالس به دليل اختلاف فازي كه دارد در چرخش هاي CW (ساعتگرد) انكودر جباللوتر و در چرخش هاي CCW (پادساعتگرد) انكودر عقب تر قرار مي گيرد.
روش شمارش پالس ها با AVR : از مهمترين مواردي كه در شروع كار بايد در نظر گرفت، روش خواندن اين پالسها با خطاي نزديك به صفر درصد است. پس انتخاب بهترين روش، براي خواندني با اين دقت، نيازمند راهكارهايي است كه در ادامه ذكر خواهند شد.